• Frågor? Kontakta oss på info@swextil.se

OBS!

Detta är en återförsäljarsida. Vill du köpa någon av våra produkter, Kontakta någon av våra återförsäljare!

Välkommen till Swextil!

Vi producerar och designar modellanpassade inredningsprodukter till entreprenadmaskiner, lantbruksmaskiner, skogsmaskiner och transportfordon.

Swextil Startade maj 2020 i Rättvik, Dalarna. Allt började med ett inlägg på sociala medier på en formad matta som fick starka reaktioner och vi såg en marknad i det. Vi började utveckla flera modeller och samtidigt bredda valmöjligheterna på mattorna. Vi vill att kunden ska kunna bestämma hur de vill att mattan ska se ut.

Golvmattorna tillverkas i vår CNC laserskärare för att få en produkt i toppklass med perfekt passform. Swextil handlar om ständig utveckling. I dagsläget har vi över 200 olika modellanpassade golvmattor för maskiner. Vi har nu även börjat utveckla gardiner, stolsöverdrag och dörrsidor till vissa maskiner och målet är att ha detta till alla modeller. Vi erbjuder även broderi på våra mattor i form av text och företagslogotyper.

Har du några frågor eller vill du bli vår nästa återförsäljare? Skicka oss gärna ett mail så svarar vi dig så fort vi kan.